Zwangerschap

Reflexologie is inzetbaar bij vruchtbaarheidsproblematiek en tijdens een behandelingstraject. Voorafgaand aan de therapie behandel ik om zoveel mogelijk blokkades op te heffen. Bij de terugplaatsing overleg ik met de cliënt over eventuele behandeling. De eerste drie maanden van de zwangerschap behandel ik de zwangerschap als een risicozwangerschap daarna als een normale zwangerschap.

Reflexzonetherapie is ondersteunend tijdens de periode van zwangerschap en bevalling. Zwangerschap is immers iets bijzonder. U wilt van deze tijd zoveel mogelijk genieten. Reflexzonetherapie helpt u en uw ongeboren kind hierbij. Het geeft rust en ontspanning. Het werkt op een veilige manier zonder medicijnen, positief, op de meest voorkomende zwangerschapsklachten. Het is een goede voorbereiding op de bevalling en helpt erna weer op krachten te komen.

Bij de behandeling wordt gewerkt volgens de behandelprotocollen die in samenwerking met verloskundigen tot stand zijn gekomen. Tijdens mijn bijscholing zwangerschapsreflexologie heb ik geleerd met deze protocollen te werken.

Recent Projects